Cuba

Met een camper door Cuba reizen

Rondreizen per camper is een nieuw fenomeen op Cuba. Het eiland kent niet of nauwelijks campings, maar er zijn verschillende mogelijkheden om met de huurcamper op pad te gaan.

Cuba camper huren bij Daiquiri Tours

Camper Cuba

Op dit moment is er nog maar één aanbieder van huur campers. De campers zijn redelijk groot en prijzig. Daarmee zijn ze, zo denken wij, vooral interessant voor gezinnen.

Cuba rijden in Cuba

Rijden in Cuba

In Cuba kun je heel goed zelf met een camper op pad gaan. Naar ons idee is het een bijzondere manier om het land te leren kennen. In het verkeer kom je  met grote regelmaat paarden- en ezelkarren tegen. Cubanen gaan zelf vaak per fiets, met de paardenkar of worden meegenomen door (vracht)wagens.

Cuba mooie bloemen

Veiligheid in Cuba

Cuba is een veilig land, maar zoals in veel toeristische gebieden zijn er hier en daar zakkenrollers of rovers actief die zich op toeristen richten. Met relatief eenvoudige maatregelen kun je problemen voorkomen. Wees je te allen tijde bewust van je omgeving, zoals je in elke toeristische stad zou doen.

Cuba camping

Campings in Cuba

Het eiland kent niet of nauwelijks campings. In het westen van het land zijn er een aantal steunpunten aangelegd waar o.a. elektriciteit en mogelijkheden tot water vullen/legen aanwezig zijn. Wild kamperen is ook toegestaan.

tijd zuid-amerika

Praktische informatie

Je gaat op reis naar Cuba maar welke kleding neem je mee, hoe zijn de wegen en is een visum nodig? Wij informeren je er verder over.

Oldtimers in Havana stad op Cuba

Highlights Cuba

Een reis door Cuba beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen en afwisselende vakantie: koloniale steden, prachtige natuur, zon, tropische stranden, klassieke oldtimers en Cubaanse muziek. Ontdek het communistische heden en verleden, maak kennis met het prachtige culturele erfgoed en geniet bovenal van contact met de vriendelijke, lokale bevolking. In slechts enkele weken kun je al veel zien van dit mooie eiland, dat het hele jaar door goed bereisbaar is.

”MET DE CAMPER DOOR CUBA REIZEN IS EEN BIJZONDER AVONTUUR”

Bekijk hier onze campers!