Reis op maat

Volledig samengesteld naar jouw wensen

Wil je graag een volledige reis die helemaal op maat wordt gemaakt? Dan helpen wij je graag verder. Via onze zusterorganisatie Condor Travels doen wij niet anders dan reizen op maat samenstellen. Of het nu gaat om een reis per camper met enkele hotelovernachtingen en vluchten erbij of een complete rondreis per huurauto of zelfs privé-transfers? Wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Op de website van Condor Travels hebben we per bestemming vele selfdrive reizen uitgewerkt. Deze reizen zijn bedoeld ter inspiratie. Ze kunnen volledig naar jouw wensen worden aangepast zodat het jouw unieke reis wordt. Bovendien geven deze door ons uitgewerkte reizen je direct een goed idee hoeveel tijd je nodig hebt voor de selfdrive die je in gedachten hebt.

Persoonlijk

Onze contact is zeer persoonlijk. Alleen dan kunnen we een volledig op maat gemaakte reis uitwerken die aan jouw wensen voldoet. Wij kunnen aan de hand van een uitgebreid telefonisch gesprek, of door een afspraak bij ons op kantoor te maken, je veel inzicht geven in de reismogelijkheden. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen die naar jouw unieke reis per camper, auto met daktent of auto met overnachtingen in kleinschalige accommodaties.

Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Veel ervaring

Al sinds 2002 komen wij met enige regelmaat in de landen in Zuid-Amerika. Wij hebben daardoor een grote schat aan (rij)ervaring opgedaan. Die ervaringen delen we graag met u. Bovendien werken we samen met betrouwbare lokale partners die wij al vele jaren persoonlijk kennen. Daardoor weten wij dat onze reizen van begin tot einde goed uitgevoerd worden. En gaat er toch iets mis onderweg dan zijn onze lijntjes kort en kunnen we snel contact met ze leggen. Wij geven als extra service uitgebreide en praktische route-informatie mee aan onze reizigers zodat u goed voorbereid op pad gaat.

Financiële zekerheden

Wij zijn aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds en de VVKR. Dit geeft je de financiële zekerheid dat wij een vertrouwde partij zijn om je reis bij te boeken. Wel zo prettig om te weten toch?

”MET EEN CAMPER DOOR ARGENTINIE OF CHILI REIZEN IS EEN MOOI AVONTUUR”