Aanbiedingen camperverhuur

Handig om te weten

Ben je op zoek naar een aanbieding of korting op je camperhuur? Op deze pagina vind je alle nieuwe aanbiedingen, vroegboekkortingen en deals van de camperverhuurders in Zuid-Amerika.

3-seater-iconic te huur in Chili

Huur minimaal 15 dagen

krijg 1 dag huur gratis

Ontvang als je tenminste 15 dagen huurt 1 dag gratis huur!

Dit aanbod geldt alleen voor de 2 seater iconic en de 3 seater iconic. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kan niet worden gecombineerd. Alles afhankelijk van de beschikbaarheid van de campers.

Roadtrip noord Chili salar de Surire met camper

Bespaar op de pickup/dropoff kosten

regelmatig zijn er aanbiedingen

Met enige regelmaat geven de camperverhuurders in Chili kortingen op de pickup en/of dropoff kosten. Bijvoorbeeld als een camper in het zuiden van Patagonie wordt ingeleverd moet die ook weer een keer terug naar de hoofdstad Santiago (of vice versa). In zo’n geval worden er regelmatig behoorlijke kortingen gegeven op deze, vaak hoge, kosten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Camper-huren-Santiago-de-Chili

Reserveer je camper zonder risico

Soepele annuleringsvoorwaarden

Door de corona pandemie is reizen niet meer zo vanzelfsprekend als het was. Graag bieden wij de huurcampers dan ook aan met versoepelde boekingsvoorwaarden, zodat je met een prettig gevoel een camper bij ons kunt boeken. Deze soepele annuleringsvoorwaarden zijn alleen van kracht als de reis vanwege covid-19 niet door kan gaan. Omdat de voorwaarden per verhuurder kunnen verschillen zullen we in de vrijblijvende offerte de mogelijkheden aangeven. Als er wél weer gewoon gereisd kan worden gelden onze reguliere annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.

Chili camper huren type patagonia-DC-camper

Camper huren in Argentinië en Chili?

Wacht niet te lang

Een campervakantie wordt dit jaar ongekend populair, juist omdat je je eigen vrijheid en flexibiliteit behoudt in deze onzekere tijd. Om naar Patagonië te reizen is de beste reistijd vanaf half oktober tot half maart. De camperverhuurders in Argentinië en Chili hebben allen maar een relatief kleine vloot aan voertuigen. Wil je niet achter het net vissen als we straks weer mogen reizen? Wacht dan niet te lang en reserveer nu alvast!

”MET DE CAMPER DOOR ZUID-AMERIKA REIZEN IS EEN FANTASTISCH AVONTUUR”