Argentinië

Met de camper door Argentinië reizen

Met een camper door Argentinië rijden is een mooi avontuur. Je kunt prima met een camper of auto in dit land zelf op pad gaan. Het is enorm groot en is qua natuur zo ongerept, leeg en ruig dat het bijna onwerkelijk is om hier doorheen te rijden.

Argentinie met de camper

Welke campers zijn er te huur?

Wil je in Argentinië een camper of een 4wd auto met daktent huren in Argentinië? Bekijk dan hier de modellen die er in dit land te huur zijn.

Argentijnse wegen | Campers South America

Rijden in Argentinië

Argentinië leent zich uitstekend voor een bijzonder rij-avontuur. Het is een uitgestrekt land met prachtige routes. Het wegennet kent een groot aantal geasfalteerde wegen maar er zijn (gelukkig?) ook nog steeds vele onverharde wegen te vinden. Er wordt, net als bij ons, rechts gereden.

Patagonie bloemenpracht

Veiligheid in Argentinië

Argentinië is een redelijk veilig land, zeker in vergelijking met andere Zuid-Amerikaanse landen. Zoals tijdens alle reizen zowel dicht bij huis als ver weg moet je waakzaam blijven.

Patagonie wild camp

Campings in Argentinië

Argentinie is puur natuur. Je kunt op prachtige wild camps staan midden in de overweldigende en ruige natuur! Wil je af en toe douchen of lijkt wild kamperen je nog wat eng? Er zijn ook voldoende campings in het land te vinden. Op naar een bijzonder camper avontuur!

tijd zuid-amerika

Praktische informatie

Je gaat op reis naar Argentinie maar kun je overal pinnen, is er wel mobiel bereik op ruta 40 en welke kleding neem je mee?

Perito Moreno gletsjer Argentinië

Highlights Argentinië

Argentinie kent vele highlights en is qua natuur zo enorm ongerept, leeg en ruig dat het bijna onwerkelijk is om hier doorheen te rijden. Het is een enorm groot land met een oppervlakte die 82x Nederland is. Daardoor is er een enorme diversiteit in klimaat en landschappen.

”MET EEN CAMPER DOOR ARGENTINIË REIZEN IS EEN PRACHTIG AVONTUUR”