Wie zijn wij?

Onze passie

Campers South America is gespecialiseerd in de verhuur van (4wd) campers of (4wd) auto’s met daktenten in Zuid- en Midden-Amerika. Vanuit onze eigen passie voor deze manier van reizen is CSA “geboren”.

Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt! Je hebt alle vrijheid om te stoppen waar en zo vaak je maar wilt. En je komt niet alleen langs de highlights van een land maar juist ook door kleine dorpje en het boodschappen doen en het contact met de lokale bevolking op niet-toeristische plekken geeft een reis een extra dimensie. Echt zien hoe de mensen leven en werken en hun ontmoeten. Daar gaat het om. De reis op zich is het doel!

Hoe het begon

Drijvende kracht achter én oprichter van Campers South America is Caroline Bier. Zij heeft in 2002 en 2003 ruim een jaar lang met een camper door de landen in Zuid-Amerika getrokken. Toen is ze erg gecharmeerd en gesteld geraakt op dit continent. Al sinds 1990 maakte ze vele verre reizen per 4WD camper of 4WD auto in verschillende landen in Afrika en Azië. Toen al vond ze dit de mooiste manier van rond reizen. Niet gebonden zijn aan een groep, lekker je eigen plan trekken en gaan!

Zij merkte ook dat er veel meer mensen zijn die graag een dergelijk selfdrive avontuur aan zouden willen gaan. Maar de onbekendheid met verre bestemmingen weerhoudt sommige mensen er nog wel eens van hun plannen daadwerkelijk uit te voeren.

De kennis en ervaring van een specialist is dan vaak welkom.

Hoe het begon Toyota Bandeirante

Kennis en ervaring

Wij helpen u dan ook graag bij het plannen van uw reis en uitwerken van een route die u voor ogen heeft. Daarbij gebruik makend van onze grote schat aan kennis die we hebben opgedaan tijdens onze eigen selfdrive reizen op de bestemmingen die wij aanbieden.

Campers South America

”MET EEN CAMPER DOOR ZUID-AMERIKA REIZEN IS EEN BIJZONDER AVONTUUR”