Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis

Bij het gehuurde voertuig bieden wij altijd een standaard verzekering aan. Daarnaast adviseren wij dan ook om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Moet ik een extra verzekering voor het voertuig afsluiten?

Alle huurcampers hebben een standaard verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid, schade middels een CDW verzekering (uitgelegd: Collision Damage Waiver) en diefstal. Deze verzekeringen dekken volgens de voorwaarden van de lokale verzekeringsmaatschappij eventuele schade aan je huurcamper bij een (eenzijdig) ongeval, vandalisme of diefstal.

Wel heb je in vrijwel alle gevallen nog een eigen risico. De hoogte hiervan verschilt per verhuurder en per type voertuig. Voor eigen rekening komen vrijwel altijd banden, ruiten en boven- en onderkant van het voertuig c.q. de camper.

Campers South America kan je, als je in Nederland, België of Duitsland woont, een afkoop eigen risico verzekering aanbieden voor € 7,50 per dag. Hiermee verzeker je jezelf van een terugbetaling van het eigen risico in geval van schade. Wij bieden deze extra verzekering aan als er een offerte wordt aangevraagd.

Calafate-auto-met-daktent-4x4-Chili

Kortlopende of Doorlopende reis verzekering

Vaak besteden we de nodige uurtjes aan het voorbereiden en inlezen van onze reis, maar waar je meestal liever niet aan denkt is dat een reis soms een onverwachte wending kan nemen. Mocht je onverhoopt met bijvoorbeeld medische kosten of een vervroegde terugvlucht te maken krijgen dan is het wel zo prettig als je hier goed tegen verzekerd bent. Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met de Europeesche Verzekeringen om je een goede verzekering aan te kunnen bieden. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alpacas-camper-4x4-Chili-3

”MET DE CAMPER DOOR ARGENTINIE EN CHILI REIZEN IS EEN MOOI AVONTUUR”