Costa Rica

Met een 4WD met daktent door Costa Rica reizen

Heerlijk in alle vrijheid rondreizen met een 4wd met daktent door Costa Rica. Overnachten op bijzondere plekken, stoppen waar en wanneer je maar wilt. Is het iets voor jou?

Toyota-Fortuner-auto-met-daktent-4x4-Costa-Rica-1

4WD met daktent Costa Rica

Bij de verhuurder in Costa Rica worden “alleen” 4wd auto’s met daktent aangeboden.

Toyota-FJ-Cruiser-4wd auto-met-daktent-huren Costa-Rica

Rijden in Costa Rica

Costa Rica is zeer geschikt om zelf met een auto met daktent te verkennen. De routes gaan door de schitterende landschappen met uitzicht op de mooie natuur. Dat maakt het erg leuk om onderweg te zijn. Bepaal je eigen tempo, geniet van het rijden en maak zeker enkele stops voor een fotomomentje.

Costa Rica flora

Veiligheid in Costa Rica

Costa Rica is een veilig land, maar zoals in veel toeristische gebieden moet je wel alert blijven én je gezonde verstand gebruiken. Met relatief eenvoudige maatregelen kun je problemen voorkomen. Wees je te allen tijde bewust van je omgeving, zoals je waarschijnlijk ook in een grote toeristische stad ergens in Europa zou doen.

Suzuki-Jimny-auto-met-daktent-4x4-huren Costa-Rica

Campings in Costa Rica

Costa Rica is een prachtig land om te verkennen met de auto met daktent. Je kunt er in de mooiste accommodaties overnachten, wild kamperen in de natuur en op eenvoudige maar nette campings staan. Voor een ieder wat wils!

tijd zuid-amerika

Praktische informatie

Je gaat op reis naar Costa Rica maar welke kleding neem je mee, hoe zijn de wegen en is een visum nodig? Wij informeren je er verder over.

Costa Rica Tucan

Highlights Costa Rica

Costa Rica is een prachtige selfdrive bestemming voor natuurliefhebbers. Het land beschikt over verschillende microklimaten en biedt daardoor een grote variatie in landschappen; van mangrove bossen, tropische stranden en regenwoud tot enkele actieve vulkanen, mistig nevelwoud en natuurlijke thermale baden. Ook het rijke dierenleven is een goede reden om dit land te leren kennen.

”MET EEN 4WD MET DAKTENT DOOR COSTA RICA REIZEN IS EEN HEERLIJK AVONTUUR”