Colombia

Met een 4WD met daktent door Colombia reizen

Met een 4WD met daktent door Colombia trekken is een bijzonder avontuur. Colombia is een prachtig land met zeer verschillende landschappen en een uiterst vriendelijke bevolking.

Inmiddels is Colombia net zo goed bereisbaar als andere landen in Zuid-Amerika. Het is een land dat nog ontdekt moet worden door de toeristen waardoor het er op dit moment nog relatief rustig is.

toyota-prado-4wd auto-met-daktent-colombia

4WD met daktent huren in Colombia

Ontdek Colombia op een avontuurlijke wijze per 4WD met daktent! Bekijk de modellen die er in dit land te huur zijn.

Rijden in Colombia

Rijden in Colombia

Colombia is nog vrij onbekend als selfdrive bestemming. Heb je ruime ervaring in het rijden op verre bestemmingen zoals in Afrika of Azië dan is dit een avontuur dat je, denken wij, zeker aan kunt gaan.

Colombia mooie bloemen

Veiligheid in Colombia

Colombia heeft geen goede reputatie als het gaat om veiligheid. Dat is onterecht. Hier vind je meer informatie over veiligheid Colombia.

renault-alaskan-4wd auto-met-daktent-colombia

Campings in Colombia

Kamperen zoals wij dat in Europa kennen is in Colombia op dit moment nog een onbekend fenomeen. Het avontuur lonkt en het zoeken naar een veilige overnachtingsplek zal voor een hoop ontmoetingen met de lokale bevolking zorgen!

tijd zuid-amerika

Praktische informatie

Je gaat op reis naar Colombia maar kun je overal pinnen, zijn er campings en welke kleding neem je mee?

Colombia Bogota street art

Highlights Colombia

Colombia kent vele authentieke koloniale stadjes, hooggebergte, nevelwouden, jungle en het grenst zowel aan de Pasific als de Caribische oceaan. De Zona Cafetera, de koffieregio bij uitstek, is van een ongekende schoonheid met prachtige vergezichten. Inmiddels is Colombia net zo goed bereisbaar als andere landen in Zuid-Amerika.

”MET EEN 4WD MET DAKTENT DOOR COLOMBIA REIZEN IS EEN GROOT AVONTUUR”