Costa Rica

Campings / Wild Kamperen Costa Rica

Costa Rica is een prachtig land om te verkennen met de auto met daktent. Je kunt er in de mooiste accommodaties overnachten, wild kamperen in de natuur en op eenvoudige maar nette campings staan. Voor een ieder wat wils!

Suzuki-Jimny-auto-met-daktent-4x4-huren Costa-Rica

Campings Costa Rica

Landrover-defender-auto-met-daktent-Costa-Rica

Over het algemeen zijn er in Costa Rica redelijk kleinschalige en eenvoudige campings te vinden. Meestal voorzien van een douche (soms alleen met koud water) en een wc. Je staat vaak ergens in de tuin of op een grasveldje. Het zal qua faciliteiten en luxe zeker niet gelijkwaardig zijn aan de campings die je in Europa tegenkomt; een zwembad is bijvoorbeeld zeker niet altijd aanwezig. Je zult merken dat er in bepaalde gebieden meer campings te vinden zijn, met name rondom de toeristische plaatsen.

Wij reserveren geen campings. Zo behoud je natuurlijk ook je volledige vrijheid en flexibiliteit.

Wild kamperen Costa Rica

Toyota-Prado-auto-met-daktent-4x4-Costa-Rica

Wildkamperen is toegestaan en zeker een leuke manier om de groene natuur van Costa Rica beter te leren kennen. Je kunt namelijk op de meest fantastische plekken overnachten! Je mag op diverse plaatsen staan, het wordt alleen afgeraden om in steden of langs wegen te kamperen.

Hoe avontuurlijk je het wil maken, dat is geheel aan jou.

Overige mogelijkheden

Savegre Hotel Natural Reserve & Spa, San Gerardo de Dota

Heb je misschien even geen zin om in alle eenvoud te kamperen? Gun jezelf dan eens de luxe van een mooi boutique hotel of een finca met zwembad. Bovendien liggen deze accommodaties vaak op erg mooie plekken en kunnen ze daarmee een meerwaarde geven aan je hele vakantie.

”MET EEN 4WD MET DAKTENT DOOR COSTA RICA REIZEN IS EEN HEERLIJK AVONTUUR”